Folyékony lézer – szőrtelenítő termék

Gyengéd a bőrrel, de nem kíméli a szőrt

Árengedmény!

53%

Árcsökkentés
  • Fájdalom és kínok nélkül távolítja el a szőrt

  • Lézeres szőrtelenítés hatását adja

  • Alaposan hámlasztja a bőrt

  • Maximálisan hatékony

Az árengedmény végéig:

Hagyományos ár:

26600huf

Csökkentett ár:

12500huf

Rendeljen most
14 árengedményes csomag maradt

A standard szőrtelenítő módszerek következményei

A folyékony lézeres szőrtelenítés mellékhatásai nem borzasztóak!

Mi a folyékony lézer titka?

A folyékony lézer teljesen eltávolítja a szőrzetet és minimálisra csökkenti a fájdalmat.

A speciálisan kiválasztott összetevőinek köszönhetően a szőrtelenítési folyamat gyengéd és biztonságos lesz, a legérzékenyebb bőr esetében is.

A „Folyékony lézer” technikája nem csak a bőr szőrtelenítésében, hanem a hámlasztásban és a bőr nyugtatásában is nagyon hatékony, az összetevő anyagok hatásának köszönhetően.

Lézeres epilációhoz hasonló hatást kap egy pár alkalmazás után.

  • Lábak
  • Ágyéki övezet
  • Kezek
  • Hónalj
Rendeljen most

Hogyan hat a folyékony lézer a bőrre

Szőrtelenítsen otthon egy fájdalommentes eljárással, egy lézeres otthoni drága eljárás helyett!

Folyékony lézer – könnyű használni!

A termék összetevői

Szőrtelenítő összetevők

A szabadalmazott Pearl Pink Complex aktív összetevő hatása, ami lézersugárhoz hasonlítható, hatást vált ki minden egyes, az alkalmazott területen levő szőrszálra. A megjelenő effektus a szőrtüszősejtek halálához vezet. A szer alkalmazása a szőrös területen megakadályozza ennek későbbi növekedését.

Hűtő összetevők

A bőr hűtő hatása kovakő mikrorészecskék használatának köszönhető és a viaszkivonatnak, amelyek „átveszik” a fölösleges hőenergiát szőrtelenítés alatt és után. A mikrorészecskékkel való folyamatos kapcsolat hűtő hatást okoz a bőr mélyebb rétegeiben is.

Nyugtató összetevők

A folyékony lézer amaránt olaj és szőlőmagolaj összetevői, amelyek behatolnak az epidermisz mély rétegeibe és megtöltik a szőrtüszőket nyugtatják a bőrt a szer eltávolítása után, és a D-panthenol jelentősen felgyorsítja a bőr regenerációs és helyreállítási folyamatát.

Szakértői vélemény

A piacon számos szőrtelenítő termék létezik. Fontos volt számomra, mint szépségipari szakembernek és nőnek, hogy a lehető legjobb termékeket válasszuk a szalonunk látogatói számára. Először önmagamon próbáltam ki a folyékony lézert és nagyon jó eredménnyel járt. A folyékony lézer nemcsak nagyon hosszú időre eltávolítja a szőrt a kezelt felületről, de mindezt teljesen fájdalommentesen teszi és olya következmények nélkül, mint a szőralánövés és vörösesség az epilált felületen. A lányaim, akiknek ajánlottam ezt a terméket mind elégedettek voltak az eredménnyel – igen, én jómagam is aktívan használom a tevékenységem során.

Savelyeva Oksana Victor

dermatológus, profi kozmetológus

Vevőink véleménye

Bianca Olteanu

29 év

Nagyon érzékeny és vékony bőröm van, ezért az epilálás után a bőröm folyamatosan piros volt, még nyáron is farmert kellett viselnem. Nemrégiben nagyon jó munkát kaptam, és az ottani öltözködési elvárás szoknya viselésére kényszerít. A folyékony lézer nemcsak a vörösséget és a nem kívánt szőrt távolította el a lábamról, hanem az önbecsülésemre is pozitív hatással volt.

Maria Pantaz

24 év

Folyékony lézert használok, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. A sima lábak hatása sokáig tart, a szőr használat után valóban sokáig kimarad. Mindenkinek ajánlom a folyékony lézert - ár és minőség arányban nem találhat jobb terméket.

Elena Mirceanu

25 év

Mindig is utáltam a szőrtelenítési folyamatot a fájdalom miatt, különösen, ha a bikini területről van szó. Ezen kívül nemrég szembesültem egy problémával, a szőralánövéssel. Egy barátom segített nekem, és azt tanácsolta, hogy használjak folyékony lézert. Még az epilálás során sem emlékszem a fájdalmas érzésekre, és most ritkán epilálok.

Hogyan rendeljünk folyékony lézert

Garantáljuk a szállítás teljes névtelenségét!

A terméket vastag csomagolás rejti el a kíváncsiskodó szemek elől, leírása a csomagon nincs feltüntetve.

Folyékony lézer – szőrtelenítő termék

Gyengéd a bőrrel, de nem kíméli a szőrt

Árengedmény!

53%

Árcsökkentés

Rendeljen még ma, és 53% kedvezményt kap

Csökkentett ár:

12500huf

Hagyományos ár: 26600huf

14 árengedményes csomag maradt

Van érintkezés nélküli kézbesítés és megrendelések átadása!

Gondoskodunk az Ön biztonságáról, tehát a fizetés és a megrendelés kézhezvétele a futárral való kapcsolat nélkül történik